top of page
Trang fødsel
Hagle

ARTISTER PÅ SCENEN I 2023

Hans Petter.jpg

TRANG FØDSEL

Vokalist Hans Petter Aaserud står i spissen for et energisk lag av musikere som leverer lyden av norsk sommer på sitt beste!

Det er få band som har bidratt med så mange norske hits som Trang Fødsel. Låter som «Kursiv», «Drømmedame», «Hippie» og «Fredag» er blitt allemannseie med melodier og vokalharmonier som sitter rett i øret, og ikke minst med de lune og ironiske tekstene.


Trang Fødsel har klart kunststykket å ta den norske folkesjelen på kornet. De slo igjennom med «Kursiv», som fylte alle Norges radioer en gang i 1997, og ble raskt kjent som eminente entertainere som fylte konsertsaler og festivalscener fra Lindesnes til Longyearbyen. Siden debutalbumet Hybel har bandet gitt ut fem plater, inkludert samleplata De Aller Beste.


Å oppleve Trang Fødsel på konsert er alltid en fest, med en perlerad av låter du kan – enten du er klar over det eller ikke. Vokalist Hans Petter Aaserud står i spissen for et energisk lag av musikere som leverer en schlachtplate av popharmonier, rockedriv og slentrende jazz-eleganse med like stort overskudd. Aaserud er også en av Norges fremste låtskrivere, og har skrevet og produsert musikk for mange av Norges beste artister. I begynnelsen av 2018 var han gjest i TV-programmet «Hver gang vi møtes», og resten av året har Trang Fødsel dagene fulle av nye konserter og opptredener.

 

Trang fødsel er lyden av norsk sommer på sitt beste: Låtene oser av svaberg, solkrem og saltvann, og en og annen melankolsk solnedgang like før daggry. Sommeren blir bare ikke den samme.  

 

Ikke vinteren heller, forsåvidt.

IMG_2559.jpeg

HAGLE

Gledesspredende country-rap fra Indre Østfold!

Indre Østfold-bandet Hagle har de siste årene etablert seg i toppsjiktet av norske artister nårdet kommer til streaming og konsertopptredener, og skyter nå fart inn i 2023 med sin gledesspredende country-rap, som handler om rånemiljøet og den lokale bygdekulturen der de vokste opp.

 

Med 100 millioner streams, utallige TV-opptredener, avslutningsshowet på VG-lista og hyppige avspillinger på radio, er det nesten umulig å ikke legge merke Hagle i den norske offentligheten om dagen.

 

Deres unike blanding av banjo, fele, trekkspill og rap har blitt omfavnet av hele landet og alle bandets singler har toppet listene på Spotify. De første låtene ble plukket opp av NRK- serien Rådebank og flere av låtene har frekventert på diverse TV-program siden den gang.

 

Dette er musikk for deg med veteranbil med stort anlegg, som foretrekker tresko fremfor sneakers og setter allsang i forsetet!

profilbild_br.jpg

med musikere i Det jävla bandet

BJÖRN ROSENSTRÖM

Björn Rosenström en svensk låtskriver, visesanger og popartist. Rosenström vokste opp i Sävedalen i Partille kommune utenfor Göteborg, og har utgitt studioalbum og flere samlealbum. Björn Rosenström har blitt kjent for sin personlige stemme og en melodiøs visepop med originale og rølpete tekster, og ofte med grov russehumor. Rosenström synger på svensk, og har utenfor Sverige også et publikum blant ungdom i Norge.

Rosenström er kjent for humoristiske og grove tekster på svensk, som låten «Raggarrock», og setter garantert den rette stemninga. Rosenström opptrer sammen med Det jävla bandet, som består av hans familie og venner, deriblant broren Jonas Rosenström og halvbroren Markus.

Microsoft-Edge-12_12_2018-12_25_48.png

Norges desidert beste og mest ydmyke partyband

Navnet HOUSEQUAKE ble til av et ordspill av å være superfunky slik at huset kom til å riste mens de spilte, og bandet besto av profesjonelle musikere fra ulike miljøer i Norge, slik at de ble så eklektisk som overhodet mulig.

 

Denne kvelden har Housequake tatt med seg 2 fantastiske gjestevokalister.

Begge er har lang erfaring fra Norske scener og har opptrådd både i The Voice, Idol og andre store musikkforestilinger.

Gled dere til å møte både Mathilde SPZ og Kim Rune Hagen.

 

Når HOUSEQUAKE spiller opp til fest, så blir det mye fokus på funky pop-musikk ala Bruno Mars, Daft Punk og Justin Timberlake, men også Prince, Michael Jackson og klassiske rockeschlägere såvel som instensiv jamming så lenge dansegulvet er fullt. Vår garanti er proppfult dansegulv!

  

Petter Aagaard – Vokal

Ole-Martin Ihle – Bass

Anders Hunstad – Keyboards

Bjørn Tarberg – Gitar

Terje Engen – Trommer

Bjørn Rosenstrøm
Housequake
bottom of page